Brandskum 240

Brandskum 240 er en professionel PU-baseret brandskum til lineære brandfuger op til brandklasse EI 240.

Mere information?
Kontakt kundeservice på telefon +45 48 14 00 10 

Tekniske informationer

Professionel PU-brandskum til lineære brandfuger

Brandskum 240 er en professionel, PU-baseret brandskum til fugning af samlinger ind- og udvendigt i byggeriet op til brandklasse EI 240. Typiske opgaver kan være tætning og isolering af dilatationsfuger samt mellem bygningsdele. Den er ideel til porøse overflader såsom beton, gips og mursten mm.

Anvend Brandskum 240 alene eller sammen med Brandakryl 240 og Brandhybrid 240 til lineære fuger i byggeriet. Brandskummet er udviklet til brug i områder, hvor der er behov for brandtestede fuger, der kræver op til 240 minutters brand- og røgresistens. Se de forskellige testede brandløsninger i produktdatabladet.

Brandskum 240 leveres i dåser til pistol á 750 ml, hvilket gør det nemt og hurtig at anvende det.

Vil du høre mere? Find din lokale tekniske konsulent her.

 

Testet og certificeret PU-skum til brandfuger

Brandskum 240 er testet efter den europæiske standard for lineære fuger EN 1366-4 og er godkendt til mange forskellige bygningskonstruktioner. Dens egenskaber gør den anvendelig til såvel inden- som udendørs fugning ved lineære brandfuger, hvor der ønskes brandsikring og brandgodkendelse.

Brandskum 240 har en høj isoleringsevne og god lyddæmpning, og den opfylder ETA 22/0171, Ecolabel EC1+ og lydreduktion iht. IFT Rosenheim.

 

En professionel brandskum til fagfolk

Høje krav til byggeriets brandsikkerhed, kræver et højt vidensniveau. Arbejder du med brandfuger og brandsikkerhed, er der mange faktorer som eksempelvis de omkringværende byggematerialer, der spiller ind ved udførslen og opbygningen af en korrekt brandfuge.

Vil du vide mere om Brandskum 240? Eller ønsker du mere information om brandfuger og brandsikring af byggeriet?

Vores tekniske konsulenter i Ljungdahl har bred erfaring omkring brandsikring og brandfuger og er desuden fuldt opdaterede på gældende lovkrav og regler – du er altid meget velkommen til at kontakte os. Vi dækker hele Danmark og kommer gerne forbi til en snak på enten kontoret eller byggepladsen.

Find din lokale konsulent her, og tag fat i ham, hvis du vil høre mere om brandfuger, passiv brandsikring eller nogle af vores andre tætningsløsninger til byggeriet og industrien.