Butaflex Manchettape

Butaflex Manchettape til dampspærre, vindspærre og underlag – god til optimal lufttæthed og radonsikring ved gennembrydninger.

Mere information?
Kontakt kundeservice på telefon +45 48 14 00 10 eller send en mail til ljungdahl@ljungdahl.dk

Tekniske informationer

Butyl manchettape til montage af dampspærre

Brug Butaflex manchettape, når du arbejder med dampspærre både inde og ude. Butaflex manchettape er en strækbar butyl tape, du kan anvende ved gennembrydninger på dampspærre, vindspærre og underlag, så du opnår luft-, fugt-, og vindtætte samlinger.

Fordi den kan strækkes og let tilpasses, kan du bruge Butyl tape til tætning omkring rør der, hvor du eksempelvis ikke kan anvende en almindelig rørmanchet.

Tapen klæber godt på alle dampspærrefolier og en række andre materialer, så du trygt kan anvende den i din dampspærre- og tætningsløsning. Inden du anvender Butaflex manchettapen, skal du sørge for at underlaget er rent ? vi anbefaler, at du renser med Ljungdahl Cleaner, og at du læser vedhæftede datablad før brug.

 

Radonsikring

Butafle manchettape kan med fordel bruges til radonsikring i både nybyg og ved renoveringer. Tapens elastiske egenskaber, der gør den ideel til lukning omkring gennemføringer, er netop også dem, der gør, at du med fordel kan anvende den til radonsikring.

Brug den bl.a. sammen med vores Radonspærre.

 

Mere information om tætningsløsninger med manchettape?

Butaflex manchettape indgår som en del af Ljungdahls Dampspærresystem, som udover en række kvalitetsprodukter til tætning også indeholder rådgivning og sparring i forhold til forskellige tætningsløsninger inden for byggeri.

Ljungdahls tekniske team består af 5 konsulenter, der er specialister inden for tætningsløsninger og produkter til såvel byggeriet og industrien. Vores løsninger spænder fra specialfugemasser til anlæg og miljø, til EPDM-membran til både tag og facade, til vores vinduesfalssystem, OUTFRAME, og meget mere.

Vores tekniske konsulenter er helt opdaterede på lovgivning, regler og miljøkrav, og du er altid velkommen til at kontakte en af vores konsulenter, hvis du har spørgsmål til vores produktsortiment eller ønsker sparring på et igangværende eller kommende byggeprojekt.

Find din lokale konsulent her – og kontakt os allerede i dag.

Vil du vide mere om  Ljungdahls dampspærresystem, kan du læse mere her.

Vil du vide mere om Svanemærket byggeri, kan du læse mere her.