Ljungdahl Byg & Sanitet Silikone

Ljungdahl Byg & Sanitet er en fødevaregodkendt fugemasse, der er nem at arbejde med og fås i mange farver.

Mere information?
Kontakt kundeservice på telefon +45 48 14 00 10 eller send en mail til ljungdahl@ljungdahl.dk

Tekniske informationer

Fødevaregodkendt fugemasse

Fuger du i områder med eksempelvis fremstilling af medicinal- eller fødevarer, skaber du nemt et professionelt resultat med Ljungdahl Byg & Sanitet, der er en fødevaregodkendt fugemasse iht. FDA.

Du kan sagtens anvende Byg & Sanitet udenfor, men den har en række egenskaber, der gør, at den er særligt anvendelig til områder, hvor der stilles særlige krav til fugemassen for eksempel til fuger, der er direkte i kontakt med fødevarer.

At det er en fødevaregodkendt fugemasse betyder, at du med fordel kan bruge den i køkkener og vådrum eksempelvis mellem køkkenbord og væg mm. Derudover indeholder Byg & Sanitet silikonen fungicid, der hæmmer væksten af mikroorganismer, hvilket reducerer risikoen for mugdannelse i de områder, hvor du anvender fugemassen.

 

God til dilatationsfuger

Foruden at anvende Byg & Sanitet som en fødevaregodkendt fugemasse, anbefaler vi at bruge silikonen til dilatationsfuger. Silikonens elastiske egenskaber gør den meget holdbar og anvendelig til fugning mellem bevægelige samlinger og bygningsdele såsom omkring vinduer og døre.

Silikonen er blød og nem at arbejde med og flyder godt sammen i samlingerne, så du hurtigt får lavet et professionelt resultat med en flot finish.

Byg & Sanitet er optaget/registreret i databasen for byggeprodukter, som kan anvendes/indgå i Svanemærket byggeri.

 

Skal du bruge en alsidsig fugemasse?

Uanset om du er på udkig efter en fødevaregodkendt fugemasse, en fugemasse der kan anvendes i Svanemærket byggeri, er du velkommen til at kontakte os allerede i dag. Vores sortiment af fugemasser spænder bredt, så du finder let det produkt, du skal bruge.

Ljungdahls team af tekniske konsulenter er specialister inden for konstruktionstætninger til industri og byggeri – de er fuldt opdaterede på produkter og tætningsløsninger, så du i sparring med dem altid får den rigtige løsning til dit specifikke projekt.

Konsulenterne dækker hele Danmark – find din lokale tekniske konsulent her og tag en snak med ham allerede i dag.