Ljungdahl MS Indoor 2.0

Ljungdahl MS Indoor er en ftalatfri elastisk 1-komponent fugemasse til indvendig fugning.

Mere information?
Kontakt kundeservice på telefon +45 48 14 00 10 eller send en mail til ljungdahl@ljungdahl.dk

Tekniske informationer

Flotte indvendige fuger – Ideel til skrabefuger

Skal du fuge indvendigt omkring eksempelvis døre og vinduer, opnår du et flot og professionelt resultat med Ljungdahl MS Indoor 2.0. MS Indoor 2.0 er specielt fremstillet til indvendig fugning og er en elastisk 1-komponent fugemasse, der er baseret på Silyl modificeret polymer.

 

Ny formel – Let at arbejde med

Hvad enten du skal lave indvendige fuger omkring døre eller vinduer, i samlinger mellem loft og vægge, kan du med fordel anvende den nye forbedrede udgave af MS Indoor. Den har en let konsistens, der er nem at arbejde med, og gør det lettere for dig at lave en flot finish. Når du er færdig med den indvendige fugning, bevarer MS Indoor sin elasticitet efter hærdning, hvilket gør at den er ekstrem holdbar og bevarer sin evne til at optage bygningens bevægelser.

Når du anvender fugemassen til indvendig fugning, får du en fugemasse i høj kvalitet, der hæfter godt på de fleste materialer. Desuden kan du overmale fugen med vandbaseret maling, hvilket bare øger mulighederne for anvendelsen af MS Indoor indendørs. Foruden et flot, professionelt resultat, gør fugemassens konsistens og elasticitet, at du kommer hurtigere i mål med de indvendige fuger.

 

Ftalatfri fugemasse

Du kan godt bruge MS Indoor 2.0 udenfor, men egenskaber som lugtfri, ftalatfri, uden opløsningsmidler, fri for isocyanater, syre, halogener etc. gør fugemassen særligt anvendelig til indvendige fuger, hvor du kan bruge den uden gener for dig eller andre.

Du kan læse mere om MS Indoor 2.0 her, hvis du vil vide mere. Du kan også kontakte en af vores tekniske rådgivere, der er klar med mere information og sparring.

Ljungdahl MS Indoor 2.0 er optaget/registreret i databasen for byggeprodukter, som kan anvendes/indgå i Svanemærket byggeri.