Lysningsfolie

Ljungdahl Lysningsfolie til tætning mellem vinduer og døre samt mur – skaber optimal lufttæthed.

Mere information?
Kontakt kundeservice på telefon +45 48 14 00 10 eller send en mail til ljungdahl@ljungdahl.dk

Tekniske informationer

Tidsbesparende og nem montage

Brug Ljungdahl Lysningsfolie, når du arbejder med tætning mellem døre og vinduer på et byggeprojekt. Du kan anvende lysningsfolien til lysninger i alle ventilerede byggekonstruktioner, hvor du skal sikre damptæthed mellem bagmur, vinduer/døre samt overgange.

Lysningsfolien er fuldklæbende med en tapebane, der gør folien hurtig og nem at arbejde med for dig. Lysningsfolien klæber på de fleste byggematerialer som bl.a. træ, stål, krydsfiner samt alle dampspærrefolier. Vi anbefaler, at du bruger Multitape, når du laver overlap til det resterende dampspærresystem, og at du på andre byggematerialer anvender vores folieklæber, så du undgår utilsigtede utætheder i ‘de svære overgange’.

 

Tætning af lysninger

Lysningsfolien er ideel, når du arbejder med tætning på alle sider af vinduer og døre samt andre lysninger. Folien sikrer, at der ikke kommer fugt ind i byggekonstruktionen, og at der ikke opstår skimmelsvamp eller andre fugtskader.

 

Brug lysningsfolie i Svanemærket byggeri

Du kan godt bruge Lysningsfolie fra Ljungdahl, når du arbejder med grønt byggeri. Lysningsfolien er godkendt til Svanemærket byggeri  og lever op til de krav, der stilles til byggematerialer, der bruges i Svanemærket byggeri.

 

Skal du bruge Lysningsfolie til dit byggeprojekt?

Lysningsfolie indgår som en del af Ljungdahls Dampspærresystem. Når du vælger at bruge produkter fra Damspærresystemet, får du, udover et produktsortiment i høj kvalitet, adgang til både sparring og vejledning inden for tætningsløsninger til byggeri.

Du er altid velkommen til at kontakte en af vores konsulenter, der står klar med mere information, råd og vejledning.

Vil du vide mere om Ljungdahls Dampspærresystem, kan du læse mere her.

Vil du vide mere om Svanemærket byggeri, kan du læse mere her.