Dobbeltklæbende Tape

Dobbeltklæbende montagetape til dampspærremontering på stålskellet, undertage og vindspærre.

Mere information?
Kontakt kundeservice på telefon +45 48 14 00 10 eller send en mail til ljungdahl@ljungdahl.dk

Tekniske informationer

Dobbeltklæbende montagetape til dampspærrefolier

Ljungdahls dobbeltklæbende montagetape har en stærk klæbeevne, der betyder, at den er særligt velegnet til montage af dampspærrer på metal- træ- og kunststofprofiler. Monteringstapens dobbeltklæbende egenskaber gør, at den eksempelvis kan bruges til opsætning af dampspærrefolier på vægkonstruktioner, og når du arbejder med tæthedsplanet, kan du også bruge monteringstapen ved montering af dampspærre på stålskellet samt på undertage og vindspærre. Det er vigtigt at være opmærksom på, at den dobbeltklæbende tape ikke er anvendelig som forsegling som for eksempel Ljungdahls Multitape.

For at opnå Monteringstapens mest optimale vedhæftning, er det vigtigt at underlaget, hvor du skal bruge tapen er rengjort, støv- og fedtfri ? vi anbefaler, at du anvender Ljungdahl Cleaner til rengøringen før brugen af den dobbeltklæbende montagetape.

Du kan anvende monteringstapen både inde- og udendørs, men tapen kan ikke tåle vedvarende påvirkning af vand.

 

Kan bruges i Svanemærket byggeri

Den dobbeltklæbende monteringstape lever op til de krav, der stilles til byggematerialer til Svanemærket byggeri.

 

Hvilket dampspærresystem bruger du?

Ljungdahl tilbyder et fuldt Dampspærresystem, hvor du kan få rådgivning i forhold til forskellige tætningsløsninger inden for byggeri. Til damspærresystemet hører en række kvalitetsprodukter, herunder også den dobbeltklæbende monteringstape. Hvis du vil vide mere om vores svanemærkede produkt, om anvendelsen af den dobbeltklæbende tape eller ønsker sparring på et igangværende eller kommende byggeprojekt, kan du altid kontakte en af vores konsulenter.

Vil du vide mere om Ljungdahls Dampspærresystem, kan du læse mere her.

Vil du vide mere om Svanemærket byggeri, kan du læse mere her.