QuickSeam SA Flashing

QuickSeam SA Flashing er en EPDM-membran, der er fuldt lamineret med QuickSeam-splejsetape til tagafslutning, tagrender etc.

Mere information?
Kontakt kundeservice på telefon +45 48 14 00 10 

Tekniske informationer

EPDM-strimmel med QuickSeam-splejsetape

QuickSeam SA Flashing er en EPDM-strimmel, der er 457 mm bred og fuldt lamineret med QuickSeam-splejsetape. Den er helt vulkaniseret og kan bruges til inddækning af tagrender, tagafslutninger, almindelige tagreparationer og vandtætte samlinger.

Den er let at påføre og har en række egenskaber, herunder vand- og vejrbestandighed, samt blivende fleksibilitet under skiftende temperaturer.

EPDM-strimlen til tag skal bruges med sammen med QuickPrime Plus.

 

Find den i Ljungdahls Tagsystem

Du finder QuickSeam SA Flashing EPDM-strimmel i Ljungdahl Tagsystems produktsortiment til tagløsninger. Hvis du vil vide mere om Elevates andre produkter til tagløsninger, som Ljungdahl fører, er du altid velkommen til at kontakte en af vores konsulenter, der er specialiserede inden for tætningsløsninger til tag og har bred viden om EPDM tagmembraner mm.

Læs mere om Ljungdahls Tagsystem her.

 

Tag os med på råd

Lad os tage en snak og sammen finde den bedste løsning til dit specifikke projekt. Vores tekniske konsulent-team er fuldt opdaterede på sidste nyt inden for specialløsninger til byggeri og industri. De kommer gerne på besøg på byggepladsen og tager en snak om den konkrete opgave, du og dit team står med.

Vi dækker hele Danmark, så kontakt din lokale Ljungdahl-konsulent allerede i dag.