QuickSeam Formflash

QuickSeam Formflash er et selvhærdende EPDM, der kan tilpasses detaljearbejde og andre uregelmæssige former på tag.

Mere information?

Kontakt kundeservice på telefon +45 48 14 00 10 eller send en mail til ljungdahl@ljungdahl.dk

Tekniske informationer

EPDM-strimmel til detaljer

QuickSeam FormFlash er en uvulkaniseret selvhærdende EPDM-strimmel, der kan tilpasses til uregelmæssige former samt er designet til inddækning af tagdetaljer både indeni og udenfor hjørner, rundt om rør mm.

Mulighederne for anvendelse af QuickSeam FormFlash EPDM-strimlen er mange. Den er lamineret med QuickSeam-splejsetape, der er selvklæbende og derfor sikrer en hurtig og nem montage, uden hverken brug af åben ild eller tjære, hvilket også betyder en mere sikker montage.

 

Mere info om Ljungdahls sortiment af QuickSeam-produkter?

Du kan altid meget velkommen til at kontakte en af Ljungdahls konsulenter, der har bred viden om de QuickSeam kvalitetsprodukter, Ljungdahl fører i Tagsystemet, hvori FormFlash EPDM-strimlen også indgår.

Ljungdahls konsulenter kan hjælpe dig, hvis du vil vide mere om, hvordan du bedst monterer QuickSeam EPDM-strimler eller andre af Elevate tagprodukter, du finder i Ljungdahls Tagsystem.

Læs mere om Ljungdahls Tagsystem her.

Ljungdahls team af tekniske konsulenter kører rundt i hele Danmark. De er fuldt opdaterede på krav og regler til byggeriet og industrien og tilbyder kompetent sparring omkring lige præcis dit projekt. De kommer gerne på aftalt besøg, hvad enten du er på byggepladsen eller kontoret – og trækker også gerne i arbejdstøjet, hvis I har behov for undervisning i vores produkter.

Find din lokale tekniske konsulent her, og tag fat i ham allerede i dag.