Hurtig og sikker montage af vinduesfals ved nybyggeri og facaderenovering

Ljungdahl OUTFRAME® Vinduesfalseløsning sikrer et luft- og vandtæt resultat

Hvad enten du arbejder med nybyggeri, renovering eller facadeisolering mm., oplever du stadigt øgede krav til byggeriets energieffektivitet og indeklima. Det kræver mange ressourcer i form af mandetimer og byggematerialer at etablere facadeisolering og udføre korrekt vinduesmontage.

Ljungdahl OUTFRAME® vinduesfalseløsning er kompatibel med almindelige byggemetoder og er simpel at anvende uden brug af specialværktøj, hvilket sikrer en nem, hurtig og tæt falseløsning.

 

Fordele ved Ljungdahl OUTFRAME® bærende falseløsning:

  • Hurtig, enkel montage – Få komponenter og færre arbejdstimer.
  • Høj isoleringsevne – Ingen kuldebroer.
  • Høj bæreevne.
  • Lang holdbarhed – UV-, vejr- og vandresistent.
  • Indbrudssikring i henhold til klasse RC2 og RC3.
  • Lever op til danske klimakrav.

Brug Ljungdahl OUTFRAME® til effektiv aflukning af bygninger og spar ressourcer og mandetimer samtidig med at det fysiske arbejdsmiljø under byggeriet forbedres markant.

 

Læs mere om Ljungdahl OUTFRAME® her.

 

Hurtig, enkel og ensartet énmandsinstallation

Ljungdahl OUTFRAME® er en standardiseret installation, der ved vinduer i normal størrelse kan monteres af én mand. Uanset facadetyper eller bygningsoverflade, står OUTFRAME for en hurtig, stabil og lufttæt vinduesmontering, der kan spare dig for uger på din samlede byggetid.

Forenklede arbejdsgange betyder færre fejl og en hurtigere og mere sikker montage. Ljungdahl OUTFRAME® består af få komponenter: rammeprofiler, der samles let med plug-in-metalbeslag, hvorefter den komplette ramme forsegles og opklæbes på facaden med Ljungdahl MS-40 klæbemasse.

Rammeprofilerne er lavet af glasfiberarmeret plast, der på trods af at være et letvægtsmateriale styrkemæssigt er sammenligneligt med bl.a. stål. Falseløsningen er 100 % formstabil og har en meget lav varmeledningsevne, hvilket sikrer mindst mulige kuldebroer omkring vinduerne.

 

Se, hvor nemt Ljungdahl OUTFRAME® samles og installeres her.

 

Gennemtestet falsesystem

Høje krav til byggeriets tæthedsplan og isolering, betyder, at det ikke er ligegyldigt, hvilke byggematerialer der anvendes i udførslen. Det kan blive dyrt, hvis man vælger de forkerte byggeprodukter. Kvaliteten af vinduesfalsesystemet er derfor også dokumenteret og gennemtestet.

Ljungdahl OUTFRAME® er IFT Rosenheim-testet samt Passive House-certificeret i de 3 klimazoner, kold klimazone, kold tempereret klimazone og varm tempereret klimazone.

 

Se også vores brochure, installationsguide og DGNB Producenterklæring her.

 

Optimerer byggeriets isoleringsevne og undgå kuldebroer

Fugt, skimmel, varmetab og kondens i byggekonstruktionen kan være resultat af kuldebroer og mangelfuld isolering. Falseløsningen består af slanke L-formede rammeprofiler. De er nemme at isolere op imod og sikrer minimale kuldebroer.

Ljungdahl OUTFRAME® forsegles og opklæbes på muren med Ljungdahl MS-40 klæbemasse, og derved etableres en luft-, damp- og vandtæt installation.

 

Professionel teknisk rådgivning – før, under og efter byggeriet

Tag Ljungdahl med på råd, når du skal finde din næste vinduesfals- og interimsløsning. Vores 5 tekniske konsulenter kører i hele Danmark og står til din rådighed med gode råd og sparring, så I sammen kan finde den bedste løsning med Ljungdahl OUTFRAME® til dit specifikke projekt.

FSO Fugeguide – Styr på fugeforhold

FSO Fugeguide – Styr på fugeforhold

Har du styr på dokumentation og kvalitetskrav til dit fugearbejde? Dokumentation, krav og regler fylder mere og mere i fugefaget. Fugeentreprenører skal ligesom andre entreprenører kunne...

læs mere
Ljungdahl 50 år …en tæt forbindelse

Ljungdahl 50 år …en tæt forbindelse

Ljungdahl 50 år: Fremtidssikrede løsninger og relationer er nøglen til fortsat vækst I denne måned fejrer Ljungdahl 50 år som producent, leverandør og rådgiver af tætnings- og fugeprodukter til den...

læs mere
Udfordringer ved renovering – OUTFRAME

Udfordringer ved renovering – OUTFRAME

Udfordringer ved renovering løses med Ljungdahl OUTFRAME® vinduesfalssystem Ljungdahl OUTFRAME® sikrer hurtig og problemløs montage af vinduer i byggeprojekter. Vinduesfalssystemet minimerer...

læs mere
Specialfugemasser holder downtiden nede

Specialfugemasser holder downtiden nede

Specialfugemasser holder downtiden nede og byggerier af store betonelementer sammen Netop nu er et af Danmarks største fritstående parkeringsanlæg i fuld gang med at blive opført på Amager. Et...

læs mere
Dropper dampspærrer i genbrugsplast

Dropper dampspærrer i genbrugsplast

Håndværkerne skal kunne være stolte af et veludført tætningsplan   Tætningsspecialisten Ljungdahl A/S dropper dampspærrefolier i genbrugsplast og vil sætte endnu mere fokus på vigtigheden af...

læs mere