Ljungdahl AIRBLOCK SPRAY

Det kan være for tidskrævende og omkostningsfuldt at montere dampspærre på traditionel vis. Og måske oplever du, at det er svært at opnå den tæthed, det kræver at kunne bestå en Blower Door-test? Så er Ljungdahl AIRBLOCK® flydende dampspærre til spray løsningen for dig.

√ Sprøjtemembranen er omkostningseffektiv. Du behøver egentligt kun et produkt, der er nemt og hurtig at anvende med det rette sprøjteudstyr – og alle kan bruge det. Du sparer mandetimer og produkter

√ Når du først er kommet i gang med at spraye den flydende dampspærre ud, kan du let dække et stort område – og også komme ind til og tætne i de svært fremkommelige samlinger.

√ Du kan trygt arbejde med den flydende dampspærremembran, der er uden opløsningsmidler. 

 

Kontakt os – tag fat i en af vores tekniske konsulenter, hvis du ønsker råd og vejledning omkring den bedste brug af Ljungdahl AIRBLOCK® til spray til dit projekt.

Tætning af store flader

Ljungdahl AIRBLOCK® til spray er fremstillet, så du nemt og hurtigt kan tætne store områder og overflader med minimalt forbrug af tid og tætningsmaterialer – alt du har brug for at komme i gang, er sprøjtemembranen og sprøjteudstyr.

Passer med Dampspærresystemet

Sprøjtemembranen er fuldt kompatibel og kan med fordel anvendes i kombination med andre af Ljungdahls øvrige produkter i Dampspærresystemet, hvis dette viser sig at være den bedste tætningskonstruktion.

Svære tætningskonstruktioner

Med sprøjtemembranen er det let at spraye og tætne rundt om gennembrydninger, rundt om spær i tagkonstruktioner og andre steder, hvor det kan være omstændigt og svært at komme til at montere en traditionel dampspærrefolie.

Høj elastisk kvalitet

Når du anvender Ljungdahl AIRBLOCK® til spray, tager den form af overfladen, du sprayer den på og sikrer dermed et helt luft- og damptæt samt sømløst lag, der forbliver elastisk efter hærdning.

Tidsbesparende

Planlægning af arbejdsopgaver bliver nemmere med Ljungdahl AIRBLOCK®. Sprøjtemembranen er mørkeblå, når den først sprayes på, men toner mørkere, jo mere den indtørrer indtil den bliver helt sort (og tør).

Du kan derfor hurtigt danne dig et overblik over tørringsprocessen og hurtigt komme videre med andre opgaver.

Andre fordele ved sprøjtemembranen

√ Meget god vedhæftning på porøse materialer
√ God vedhæftning på let fugtige underlag
√ Kan males, pudses eller tapes efter tørring
√ EMICODE EC-1 PLUS: meget lav emission
√ Passiv House-certificeret komponent: phA

Udstyr til Ljungdahl AIRBLOCK® SPRAY

Med Ljungdahl AIRBLOCK® til spray bliver dine arbejdsgange og arbejdstempo med sikkerhed optimeret.

Det eneste, du skal bruge, er en sprøjtemaskine, der kan klare den flydende dampspærre.

Ljungdahl anbefaler Craco airless sprøjte udstyr fra Clemco, hvor du både kan købe eller leje på daglig basis eller i flere uger ad gangen.

Produktdatablade - Ljungdahl AIRBLOCK SPRAY

Her finder du datablade på sprøjtemembranen til spray.

Vil du vide mere? Kontakt os nu.

6 + 13 =

Når du trykker "send", accepterer du Ljungdahls Persondatapolitik.

Ljungdahl AIRBLOCK PENSEL

√ Præcis & hurtig påføring
√ Fiberforstærket polymer
√ Sikrer damp- & lufttæthed
√ Reducerer montage-materialer
√ Tidsbesparende