Ljungdahl Bitumseal

Ljungdahl Bitumseal er en professionel klæbe- og forseglingsmasse. God til anvendelse under vand.

Mere information?
Kontakt kundeservice på telefon +45 48 14 00 10 

Tekniske informationer

Tætning under fugtige forhold

Ljungdahl Bitumseal er en holdbar, bitumenholdig klæbe- og forseglingsmasse. Produktet er baseret på bitumen og SBS-elastomerer.

Bitumseal har et kraftigt tack, der hæfter godt på fugtige overflader, og er bl.a. ideel til tætning i regnvejr, tætning under vand samt permanent våde områder. Brug eksempelvis Bitumseal ved reparationer revner og sprækker i sokler under jorden, hvor der kan være vådt og fugtigt.

Bitumseal er let at påføre og har en god vedhæftning på de fleste almindelige byggematerialer uden primer. Vi anbefaler altid, at du laver en test på det aktuelle underlag inden anvendelse. Hvis du er i tvivl om, du kan anvende klæbe- og forseglingsmassen til dit projekt, er du velkommen til at kontakte os for mere information.

 

Tætning og reparation af tagkonstruktioner

Bitumseals mange egenskaber, gør den fordelagtig til tætning og reparation af tagpap og anden tagbeklædning på for eksempel betondæk, ståldæk, zink, træ og aluminium. Anvend også Bitumseal som klæbe- og forseglingsmasse til tegl, shingles mm.

Bitumseal tåler mindre bevægelser umiddelbart efter påføring. Efter gennemhærdning tåler klæbe- og fugemassen maksimal belastning.

Læs mere om anvendelse, egenskaber, for- og efterbehandling i produktdatabladet for Bitumseal længere oppe på siden. Du er også velkomment til at tage kontakt til en af vores tekniske konsulenter, der kan byde ind med meget mere information.

 

Tag Ljungdahl med på råd

Vil du vide mere om fugemasser og klæbere eller står du med en konkret udfordring eller opgave, hvor det vil gavne med noget sparring? Så er vi i Ljungdahl klar til at tage udfordringen op, og hjælpe dig med at finde den bedste løsning. Tag os med på råd allerede i dag.

Vi har et bredt udvalg af produkter i høj kvalitet. Hvad enten du søger en klæber, fugemasse, dampspærre, tape eller et helt andet tætningsprodukt, så kan du finde det her.