Silikonefugemasse til Structural Glazing

Ljungdahl Olivé SG-71 er en professionel silikonefugemasse i høj kvalitet, der er godkendt til Structural Glazing (og limning af glas).

Ved Structural Glazing er Olivé SG-71 ideel, idet den kan indgå som en komponent i det bærende element i den givne glaskonstruktion. Den har en række unikke egenskaber bl.a. det, at den forbliver kemisk stabil under ældning, er UV-resistent, ozon-resistent og kan tåle at blive udsat for vejr, vand og fugt. Det vil sige, at silikonen til limning af glas har en lang levetid uden at den mister sin fremragende langtidsklæbeevne.

Olivé SG-71 er desuden kompatibel med, og har en god vedhæftning på mange forskellige materialer bl.a. aluminium, stål, træ og beton, hvilket gør at den fx ikke korroderer metal og dermed har mange anvendelsesmuligheder både inden for byggeri og industri.

Foruden at være godkendt til Structural Glazing, kan silikonen også med fordel bruges ved andre typer af industrielle klæbeopgaver, der stiller store krav, såsom opklæbning af solpaneler, samling af store glasflader mm.

Silikonen leveres i poser på 600 ml, hvilket gør påføringen nem og hurtig med en fugepistol.

 

Miljøvenlig silikone

Silikonefugemassen indeholder ikke opløsningsmidler eller isocyanater, hvilket betyder, at du trygt kan anvende den i dit arbejde. Den er desuden lugtsvag, så du undgår lugtgener under fugningen.

Brug med fordel silikonen i DGNB-certificeret byggeri. Læs mere i DGNB Producenterklæringen oppe på siden.

 

Skal du bruge silikonefugemasse til limning af glas? Kontakt os

Arbejder du med Structural Glazing, anbefaler vi altid, at du kontakter en specialist inden for området til udregning af mængden af fugemasse mm., du skal bruge.

Du er altid velkommen til at kontakte Ljungdahls tekniske konsulenter, der er klar med råd og vejledning. Kontakt os allerede i dag

 

Læs mere om Structural Glazing her.

Foruden vores udvalg af Olivé-produkter, har vi et fuldt sortiment til Glas & Facade. Du kan også læse mere om vores løsninger og produkter til Glas & Facader her.