QuickPrime Plus

QuickPrime Plus er designet til at rense EPDM-membranen i sømningsområdet på tagdugen inden påføring af et QuickSeam-produkt.

Mere information?
Kontakt kundeservice på telefon +45 48 14 00 10 

Tekniske informationer

QuickPrime Plus primer til EPDM

QuickPrime Plus er en primer, der er fremstillet til at rengøre og klargøre EPDM-underlag i områder, hvor der skal bruges QuickSeam-produkter. Primeren kan også anvendes på metalunderlag. QuickPrime Plus primer til EPDM skal anvendes med et QuickScrubber-kit.

 

Find primeren i Ljungdahls Tagsystem

I Ljungdahls Tagsystem finder du et bredt produktsortiment til tagløsninger på flade tage, herunder også QuickPrime Plus primer til EPDM.

Læs mere om Ljungdahls Tagsystem her.

 

Specialprodukter og rådgivning til den professionelle tagmand

Hvis du vil vide mere om Firestones produkter til tag, som Ljungdahl fører, er du altid velkommen til at kontakte en af vores konsulenter, der er specialiserede inden for tætningsløsninger til tag og har bred viden om eksempelvis EPDM tagmembraner mm.

Ljungdahls tekniske konsulent-team er specialiserede inden for tætningsprodukter og -løsninger til dansk byggeri. Konsulenterne er fuldt opdaterede på gældende lov- og miljøkrav, regler og lovgivning og kan vejlede og rådgive dig, så du finder den bedste løsning til dit projekt.

Konsulenterne dækker hele Danmark og kommer efter aftale gerne forbi, hvor det passer dig, hvad enten det er på byggepladsen eller på kontoret. Find din lokale konsulent her og book en aftale med ham allerede i dag.