Coiled Metal Batten Strips

Coiled Metal Batten Strip er et metalbånd designet til mekanisk fastgørelse af RubberGard EPDM tagmembran.

Mere information?
Kontakt kundeservice på telefon +45 48 14 00 10 

Tekniske informationer

Metalbånd til EPDM-membran

Coiled Metal Batten Strip er et metalbånd, pakket på en spole og designet til mekanisk fastgørelse af RubberGard EPDM tagmembran, som med fordel kan anvendes på store flade tagprojekter som for eksempel en lagerbygning, en fabriksbygning, en skole og lignende store bygninger.

 

Mere info om Ljungdahls sortiment af Elevate-produkter?

Coiled Metal Batten Strip metalbånd til EPDM-membran indgår i Ljungdahls Tagsystem, hvor i du finder et bredt udvalg af produkter til tagdækning til brug på flade tage. Du kan altid meget velkommen til at kontakte en af Ljungdahls konsulenter, der har bred viden om de Firestone kvalitetsprodukter, Ljungdahl fører. Ljungdahls konsulenter kan hjælpe dig, hvis du vil vide mere om, hvordan du bedst monterer metalstrimlen til EPDM-membran eller andre af Firestones tagprodukter, du finder i Ljungdahls Tagsystem.

Læs mere om Ljungdahls Tagsystem her.

 

Specialprodukter og rådgivning til det tætte byggeri

Vil du vide mere om metalbånd til EPDM-membran? Eller høre om vores andre løsninger til det tætte byggeri, står vores team af tekniske konsulenter til din rådighed.

Ljungdahls tekniske team består af 5 konsulenter, der er specialiserede inden for tætte løsninger til dansk byggeri. De er fuldt opdaterede på gældende lovgivning, miljøkrav mm. og kan rådgive og vejlede dig, så du finder den rigtige løsning til dit projekt.

Vores tekniske team dækker hele Danmark og kommer gerne ud på både byggeplads, kontor eller hvor det passer dig bedst. Find din lokale konsulent her og tag fat i ham allerede i dag.