QuickSeam Splice Tape

QuickSeam Splice Tape er designet til samling af RubberGard EPDM tag-membraner.

Mere information?
Kontakt kundeservice på telefon +45 48 14 00 10 

Tekniske informationer

Splejsetape til EPDM-membraner til tagdækning

Med QuickSeam Splice Tape kan du samle flere EPDM-membranpaneler på stedet. QuickSeam splejsetape er et selvklæbende EPDM/Butyl gummitape på 73 mm i bredden. Splejsetapen er designet til splejsning af RubberGard™ EPDM-membranpaneler og inddækning.

QuickSeam splejsetape er fremstillet i høj kvalitet med stærke og fleksible sømme, og det betyder, at når du anvender QuickSeam splejsetape får du adskillige fordele, herunder en reduceret arbejdstid, idet tapen er nem at montere.

 

Tag Ljungdahl med på råd

Du finder QuickSeam Splice Tape til EPDM blandt Ljungdahl Tagsystems produktsortiment til tagløsninger. Hvis du vil vide mere om Elevate andre produkter til tagløsninger, som Ljungdahl fører, er du altid velkommen til at kontakte en af vores konsulenter, der er specialiserede inden for tætningsløsninger til tag og har bred viden om EPDM tagmembraner mm.

Læs mere om Ljungdahls Tagsystem her.

 

Ljungdahls tekniske team kører i hele Danmark og er specialiserede inden for tætningsløsninger til byggeriet og industrien. De er fuldt opdaterede på lov- og miljøkrav samt regler og tilbyder kompetent rådgivning og sparring omkring de sidste nye løsninger, du kan anvende til netop dit byggeprojekt.

Find din lokale konsulent her og tag fat i ham allerede i dag.