RubberCover Bonding Adhesive BA-2012

Firestone Bonding Adhesive BA-2012 er en opløsningsmiddelbaseret kontaktklæber til træ og murværk mm.

Mere information?
Kontakt kundeservice på telefon +45 48 14 00 10 

Tekniske informationer

Bonding Adhesive BA-2012 – Klæber til tagdug

Bonding Adhesive BA-2012 er en opløsningsmiddelbaseret kontaktklæber, som er udviklet specifikt til at klæbe EPDM-membraner til godkendte isoleringsmaterialer, foruden træ, metal, murværk og andre godkendte underlag.

Klæberen til tagdug kan nemt og hurtigt påføres med rulle, hvilket gør at klæberens dækningsgrad øges.

Det, at klæberen til tagdug har god resistens overfor temperaturudsving samt en lang åbningstid, betyder, at den er anvendelig til brug på tage liggende udsat for hårdt klima, vind og vejr.

 

Mere information om produkter til flade tage?

Kontakt os allerede i dag, hvis du vil vide mere om, hvilke løsninger og Elevate-produkter Ljungdahl fører, og hvad vi kan gøre for dig.

Du kan altid kontakte en af Ljungdahls konsulenter, der er specialiserede inden for tætningsløsninger og har bred viden om for eksempel EPDM og klæber til tagdug.

Læs mere om Ljungdahls tagsystem her.

 

Vi tilbyder undervisning i brug af Elevate-produkterne

Ljungdahls team af tekniske konsulenter er fuldt opdaterede på sidste nye løsninger inden for byggeri og industri og er specialiserede inden for tætningskonstruktioner.

Konsulenterne kører i hele Danmark og kommer gerne på besøg efter aftale på kontoret eller byggepladsen alt efter, hvad der passer ind i dit program. De kommer også gerne ud og demonstrerer brugen af produkterne i Elevate-serien.

Find din nærmeste konsulent her, og tag fat i ham allerede i dag.