Quickseam Universal Molded Pipe Flashing

QuickSeam Pipe Flashing er en rørmanchet særligt udviklet til inddækning omkring gennemføringer på 25 mm til 150 mm.

Mere information?
Kontakt kundeservice på telefon +45 48 14 00 10 

Tekniske informationer

Rørmanchet til gennemføringer i EPDM-membran

QuickSeam Pipe Flashing er en rørmanchet specielt designet til inddækning af runde og stive gennemføringer på 25 mm til 150 mm. Du kan få lige præcis den diameter, du skal bruge rørmanchetten i. Du kan nemt skære rørmanchetten til EPDM til, så den passer til den rørdiameter, du skal bruge.

Ved at bruge rørmanchetten til EPDM-membran til inddækning af tag, gør du montagen lettere for dig selv. Rørmanchetten er nem at montere, da den har QuickSeam tape lamineret nederst på manchetflangen, hvilket sikrer en hurtig montage.

 

Mere info om Ljungdahls sortiment af Firestone QuickSeam-produkter?

Vil vide mere om, hvordan du bedst monterer rørmanchetter til gennemføringer i EPDM? Du kan altid kontakte en af Ljungdahls konsulenter, der har bred viden om de Elevate kvalitetsprodukter, Ljungdahl fører i Tagsystemet, hvori QuickSeam rørmanchetten til EPDM indgår.

 

Læs mere om Ljungdahls Tagsystem her.

 

Kompetent sparring

Vores team af tekniske konsulenter er specialiserede inden for tætningsløsninger til byggeriet. De er fuldt opdaterede på gældende lov- og miljøkrav og tilbyder rådgivning og sparring omkring branchens sidste nye løsninger til netop dit projekt.

Ljungdahl tekniske konsulenter kører rundt i hele Danmark og kommer gerne på aftalt besøg. Hvad enten du er på byggepladsen eller har en dag på kontoret.

Find din lokale konsulent her og tag fat i ham allerede i dag og hør, hvordan vi kan hjælpe dig og dit team.