Radonmanchetter

Selvklæbende Radon rør- og kabelmanchetter til professionel radonsikring ved rør og kabler

Mere information?
Kontakt kundeservice på telefon +45 48 14 00 10 eller send en mail til ljungdahl@ljungdahl.dk

Tekniske informationer

Radontætte rør- og kabelgennemføringer

Brug Radonmanchetter til at opnå radon-, fugt- og lufttætte samlinger omkring kabler og rør i radonspærrer. Radonmanchetternes bagside er selvklæbende butyl, der har et godt klæb på mange forskellige byggematerialer for eksempel beton, træ, aluminium, stål, dampspærrefolier og andre radontætte materialer.

Vil du vide mere? Tag fat i din lokale Ljungdahl-konsulent allerede i dag.

 

Nem montage og etablering af radontæthed

Det er let og hurtigt at etablere radontæthed med radonmanchetterne. Manchetterne monteres ved, at bagsiden med den selvklæbende butyl klæbes mod radonspærret eller andet underlag. For at sikre den mest optimale vedhæftning anbefaler vi, at du trykker alle samlinger med en håndrulle.

Har du brug for sparring vedrørende etablering af radontæthed? – Tag fat i os allerede i dag.

Læs mere om radonsikring her.

 

Kan du bruge radonmanchetter til dit næste byggeprojekt?

Ljungdahl har et fuldt sortiment til radonsikring, der spænder fra radonspærrer og flydende radonspærre til radontape og meget mere. Tag fat i din lokale Ljungdahl-konsulent og hør nærmere om vores radonprodukter.

Vores team af 5 tekniske konsulenter er fult opdaterede på byggeriets krav til radonsikring, hvad enten det drejer som om nybyggeri eller ved renovering. De er desuden også helt opdaterede på øvrig lovgivning, regler og miljøkrav til byggeriet.

Find din lokale konsulent her, og tag fat i ham allerede i dag.