Ljungdahl EPDM 1mm Facademembran

EPDM-membran 1 mm til tætning mellem for eksempel vinduer og betonvægge, vinduespartier i hjørnesamlinger mm.

Mere information?
Kontakt kundeservice på telefon +45 48 14 00 10 eller send en mail til ljungdahl@ljungdahl.dk

Tekniske informationer

EPDM-membran til tætning af facader

Brug EPDM Facademembran til facadeinddækning og tætte overgange mellem bygningselementer. EPDM facademembran er ideel som dampspærre til lysninger i facader, hvor der er brug for EPDM-membranens tætningsegenskaber og elasticitet. Når du bruger EPDM som dampspærre, får du en facademembran i en kvalitet, der blandt andet er ozon- og UV-stabil og kan tåle et hårdt vejrlig samtidig med, at den bevarer sin fleksibilitet og elasticitet.

Brug EPDM facademembranen ved både nybyg og renovering: Brug den også som dampspærre mellem betonvægge og vinduespartier, mellem vinduespartier i hjørnesamlinger samt mellem etageadskillelser og til ovenlyspartier mm. Foruden at EPDM-membranen kan arbejde med bygningen og elementernes bevægelser, sikrer facademembranen dig en lufttæt facade og mindsker dermed risikoen for, at der opstår fugt og skimmelsvamp i bygningskonstruktionen.

 

Custom cut – Specialstørrelser

EPDM-membranen til facadetætning fås i tykkelse 1 mm. á 1,5 m x 20 m pr. rulle. Vi skærer den gerne til i den størrelse, der passer til dit projekt. Skal du bruge en EPDM Facademembranen i specialstørrelser eller specifikke dimensioner, tilbyder Ljungdahl, at du kan få få skåret EPDM facademembranen til i den bredde, du ønsker. Med vores custom cut-løsning får du løsning, hvor facademembranen passer præcis til facadeindækningen  i dit byggeprojekt.

 

Find din unikke facadeløsning samme med Ljungdahl

Med EPDM Facadeinddækning får du en tætnings- og facadeløsning, der passer præcis til dit projekts mål og dimensioner. Find den helt rigtige tætningsløsning sammen med Ljungdahl.

Vores team af tekniske konsulenter er fuldt opdaterede på gældende krav og lovgivning til dansk byggeri. De 5 tekniske konsulenter dækker hele Danmark og er klar med kompetent rådgivning og vejledning. De kommer gerne på aftalt besøg hos dig, hvadenten du er på byggepladsen eller på kontoret. De trækker også gerne i arbejdstøjet og viser dig, hvordan du skal anvende facademembranen. Find din lokale konsulent her.

Kontakt os allerede i dag og hør om, hvilke tætningsløsninger og produkter vi kan tilbyde i forhold til dit næste projekt.