QuickSeam Corner Flashing

Firestone QuickSeam Corner Flashing er et rundt stykke EPDM-membran lamineret med QuickSeam splejsetape specialudviklet til inddækning af hjørner.

Mere information?

Kontakt kundeservice på telefon +45 48 14 00 10 eller send en mail til ljungdahl@ljungdahl.dk

Tekniske informationer

EPDM-membran til hjørner ved tagdækning

QuickSeam™ Corner Flashing er et rundt stykke EPDM på 216 mm i diameter, som er lamineret med QuickSeam splejsetape. EPDM-membranen er specielt designet til inddækning af udvendige hjørner og kan også med fordel monteres ved kanter og bruges til lapning ved tagdækning, reparation, renovering etc.

QuickSeam splejsetapen gør EPDM-membranen til hjørner let og hurtig at montere helt uden åben ild eller tjære ved tagdækning.

 

Mere info om QuickSeam-produkter?

Vil vide mere om, hvordan du bedst kan anvende EPDM-membran til hjørner i dit projekt? Du er altid velkommen til at kontakte en af Ljungdahls konsulenter, der er specialiserede inden for tætningsløsninger, men også har bred viden om de af Elevates kvalitetsprodukter, Ljungdahl fører i Tagsystemet, hvor QuickSeam Corner Flashing indgår i produktsortimentet.

Læs mere om Ljungdahls Tagsystem her.

Ljungdahls team af tekniske konsulenter kører rundt i hele Danmark og kommer gerne på besøg efter aftale, hvad enten du er på byggepladsen eller på kontoret.

Vores tekniske konsulenter er helt opdaterede på gældende lov- og miljøkrav samt regler til byggeriet og tilbyder kompetent rådgivning og sparring i forhold til lige præcis dit projekt uanset om det gælder tagrenovation, et helt nyt tag eller tag på nybyggeri.

 

Tag fat i os allerede i dag – find din lokale konsulent her.