HS Lap Sealant

Lap Sealant HS er designet til at forsegle og mekanisk beskytte eksponerede skårne kanter på QuickSeam produkter.

Mere information?

Kontakt kundeservice på telefon +45 48 14 00 10 eller send en mail til ljungdahl@ljungdahl.dk

Tekniske informationer

EPDM baseret forseglingsmiddel

Lap Sealant HS er et EPDM-baseret forseglingsmiddel fremstillet primært til at beskytte afskårne kanter på QuickSeam-produkter samt til at beskytte kanter, der udsættes for vand. Sekundært kan Lap Sealant bruges som universelt vandtæt forseglingsmiddel, der kan bruges på en række forskellige materialer.

Lap Sealant HS kan let påføres med en fugepistol på den yderste søm af membranen som en sidste sikring mod lækager.

 

Find den i Ljungdahls Tagsystem

HS Lap Sealant indgår i Ljungdahls Tagsystem, hvori du finder et bredt produktsortiment til tagløsninger på flade tage

Læs mere om Ljungdahls Tagsystem her.

Du kan altid kontakte en af Ljungdahls konsulenter, der er specialiserede inden for tætningssløsninger og har bred viden om eksempelvis EPDM tagdug. Kontakt os allerede i dag, hvis du vil vide mere om, hvilke tagløsninger og Firestone-produkter Ljungdahl fører, og hvad vi kan gøre for dig.

 

Specialprodukter og rådgivning til det tætte byggeri

Vil du vide mere om Lap Sealant HS eller Ljungdahls andre forseglingsmidler, og hvilke løsninger der findes til og indenfor EPDM-membraner? Eller høre om vores andre løsninger til det tætte byggeri, står vores team af tekniske konsulenter til din rådighed.

Ljungdahls tekniske team består af 5 konsulenter, der er specialiserede inden for tætte løsninger til dansk byggeri. De er fuldt opdaterede på gældende lovgivning, miljøkrav mm. og kan rådgive og vejlede dig, så du finder den rigtige løsning til dit projekt.

Vores tekniske team dækker hele Danmark og kommer gerne ud på både byggeplads, kontor eller hvor det passer dig bedst. Find din lokale konsulent her og tag fat i ham allerede i dag.