QuickSeam Batten Cover Strip

QuickSeam Batten Cover Strip er en EPDM-strimmel lamineret med QuickSeam-tape til forsegling af EPDM-lameller.

Mere information?

Kontakt kundeservice på telefon +45 48 14 00 10 eller send en mail til ljungdahl@ljungdahl.dk

Tekniske informationer

Forseglingstape til EPDM-membraner

QuickSeam Batten Cover Strip er en 152 mm bred halvhærdet EPDM-strimmel lamineret med QuickSeam-tape. Forseglingstapen er designet til inddækning og forsegling af EPDM- lameller og også til at forbinde to stykker EPDM tagdug.

 

Tag Ljungdahl med på råd

Du finder QuickSeam Batten Cover Strip forseglingstape til EPDM blandt Ljungdahl Tagsystems udvalg af produkter til tagløsninger. Har du spørgsmål til Elevate andre produkter til tagløsninger, er du altid velkommen til at kontakte en af vores konsulenter, der er specialiserede inden for tætningsløsninger til tag og har bred viden om EPDM tagmembraner mm. Kontakt os allerede i dag og hør, hvad vi kan byde ind med til dit næste tagprojekt

Læs mere om Ljungdahls Tagsystem her.

 

Specialprodukter til tag-EPDM-membraner og specialrådgivning

Ljungdahls team af tekniske konsulenter er fuldt opdaterede på dansk lovgivning, miljøkrav og regler til byggebranchen. De er desuden up-to-date på de nyeste og bedste produkter og løsninger til et tæt byggeri.

Vores konsulent-team dækker hele Danmark og kommer gerne på besøg efter aftale, der hvor det passer dig uanset om det er på byggepladsen eller på kontoret. De trækker også gerne i arbejdstøjet, hvis du ønsker at få vist, hvordan man anvender et konkret produkt til et specifikt projekt.

Find din lokale Ljungdahl-konsulent her og book ham til et møde allerede i dag.