Ljungdahl FS-011 Klæber

Ljungdahl FS-011 er en klæbemasse til EPDM facademembran, der sikrer dig elastiske og vandtætte samlinger ved facadetætninger.

Mere information?
Kontakt kundeservice på telefon +45 48 14 00 10 eller send en mail til ljungdahl@ljungdahl.dk

Tekniske informationer

Stærk klæbemasse til EPDM facademembran

Ljungdahl FS-011 klæbemasse er en klæber med stor styrke, der sikrer dig elastiske og vandtætte samlinger. FS-011 er en alsidig klæbemasse, og mulighederne for anvendelsen af klæbemassen er mange. Den er bl.a. ideel til horisontal og vertikal klæbning af EPDM facademembran på flere forskellige overflader såsom akrylglas, stål, sten, beton, gasbeton, bly og træ.

FS-011 har en række egenskaber, der gør den særdeles holdbar og med fordel kan bruges, når der skal monteres EPDM facademembran i byggeriets lysninger mellem vinduespartier og beton eller mellem etageadskillelser.

Klæbemassens elastiske egenskaber betyder, at den sammen med EPDM-membranen udgør en tætningsløsning, hvor materialerne kan holde til den givne bygnings bevægelser. Dertil kommer, at klæbemassens UV-resistens og vejrbestandighed, der også gør, at den er særdeles holdbar uanset vejrlig.

FS-011 klæbemasse til EPDM leveres i poser på 600 ml og kan let og hurtigt påføres med en fugepistol.

 

Anvend FS-011 Klæbemasse i DGNB-certificeret byggeri

Du kan med fordel anvende FS-011 i byggeri, der skal DGNB-certificeret. Se hvilke kriterier og kvalitetstrin klæbemassen til EPDM opfylder i Producenterklæringen ovenfor.
Du kan læse mere om, hvordan Ljungdahl kan understøtte dig i forhold til DGNB her.

Du kan også læse mere om Green Building Counsil Denmark (DGNB) her.

 

Find din næste facadeløsning samme med Ljungdahl

Find en tætnings- og facadeløsning, der passer lige til dit projekt sammen med Ljungdahl. Vi har en række løsninger og produkter designet til facader. Læs mere her.

Vi har 5 tekniske konsulenter, der er klar med sparring og rådgivning. Kontakt os allerede i dag og hør, hvilke tætningsløsninger og produkter vi kan tilbyde i forhold til dit næste byggeprojekt.